top of page
prodea.png
Välkommen till Prodea

Jobba hos oss

Prodea.jpeg
Välkommen till Prodea

Prodea är ett ställe du växer på!

Familjekänsla

Vi vill att du som är konsult hos oss ska känna dig motiverad och inspirerad till att göra ett bra jobb hos våra uppdragsgivare. Av just den anledningen ser vi till att du blir sedd och inte trillar mellan stolarna utan istället har ett bra stöd från oss som företag. Vi vill att du ska känna dig som en viktig del i Prodea-familjen!

Konstant utveckling

Ibland kan det känns som att man yrkesmässigt står still och inte kommer någon vart. Denna känsla kan innebära att man tröttnar på sitt arbete och att kvaliteten sjunker. Vi förstår att det är viktigt med konstant utveckling och ser till att du som konsult hela tiden lär dig nya saker och får relevanta påbyggnadsutbildningar som uppdraget kräver. Vi vill att du ska utvecklas både personligt och tekniskt och känna att du får en kunskap som gynnar dina framtida uppdrag och din framtida karriär.

Nya, spännande uppdrag

Det finns alltid massor av roliga, spännande och unika uppdrag hos oss. Håll utkik - kanske finns ditt nya drömjobb här.

Välkommen till Prodea

Vill du bli en del av
Prodea-familjen?

Vill du komma i kontakt med oss utan att vara intresserad av ett speciellt jobb just nu?

Prodea söker ständigt nya och hårt arbetande personer som hjälper oss att växa. Oavsett om du söker ditt drömjobb eller extrajobb, bli en del av vårt nätverk och håll dig uppdaterad!

original.webp
Bil.jpg
bottom of page